Skriv dig op til at modtage Nyhedsbrevet her

Se det nyeste nyhedsbrev her: (Virker ikke denne gang, så det er skrevet ind nedenfor.)

Nyhedsbrev nr. 6 // August 2022

Kære Selandia´er

August måned er allerede gået, og vi går mod mørke tider og sommeren går på held. Men det har nu også sin charme, at sterinlysene findes frem til hjemlig hygge.
 
Vi startede august måned ud med et brag af en vellykket sommerfest. I dagtimerne, som stod i børnenes tegn, var der besøg af ballonmand, der var 4 andre sjove poster/aktiviteter for børn, og til sidst var der tøndeslagning for de voksne, som også var kommet op for at støtte op om vores arrangement. Det var lidt mad og lagkager, som man kunne fylde mavene med ved pauser imellem aktiviteterne.  I alt 93 medlemmer var tilmeldt til festen om aftenen, det antal er ikke set i mange år. Vi har fået gode tilbagemeldinger, og det er ikke sidste gang vi sætter sådan et arrangement op – alt i alt en rigtig god dag.
 
Havepræmie-vindere 2022 er ligeledes fundet her i august. Vi siger stort tillykke til: have 84, 43, 97, 170 og 175.
 
Vi har ligeledes haft afholde præmie- og hjælper fest. Havevinderne fik en flot stor lyngplante, dog vil de får diplom og gave fra kolonihaveforbundet omkring oktober/november måned. Bestyrelsen takker Jytte for hjælp ift. arbejdet med at indberette haver mv, samt en stor til alle andre som har hjulpet gennem sæsonen, det havde ikke kunne lykkedes uden jeres hjælp!
Menuen stod på pattegris med tilbehør, og det var en succes. Der blev danset og hygget, og festen sluttede ved midnatstid.
  

Vi havde pligtarbejdsdag for B-gangen den 21. august. Endnu en hyggelig dag, og der blev knoklet igennem med hækkeklipning og fjernelse af ukrudt (igen-igen). Pladsen blev ordnet, og malerarbejdet som var planlagt dette år er færdigt.
 
HUSK at der er opsamling på pligtarbejde den 18/9, hvis man vil undgå bøde. Der er stadig rigtig mange som ikke har været mødt endnu.
 
Desværre fik vi ikke leveret containeren til storskald i weekenden den 20/21. august – men den skulle meget gerne være klar den 11. september i stedet. Bestyrelsen vil tage op på kommende bst.møde, om vi evt. skal have storskrald 2 x om året.
 
 
Arne og jeg har haft møde med teknisk forvaltning omkring grøften mod Ugandavej. Haver mod grøften vil snarest få informationsbrev herom,

Jeg tager den 9. september afsted mod Aalborg til kolonihaveforbundets kongres, og jeg ser frem til at kunne give mere info herom i næste nyhedsbrev.
 
Bestyrelsens igangværende opgaver er i øjeblikket bl.a. overdækningen på pladsen – leveringstiden var lidt længere end forventet, men den 11. september skulle den ”stå” færdig. Derudover er vi i gang med at kigge på løsning for den lille låge.
 
Husk kegleklubben inviterer til kuvertspil den 7. september – alle er velkomne.
 
Den 25. september inviterer bestyrelsen til afslutning for sæsonen. Mere info ligges ud på FB og på hjemmesiden under nyheder efterhånden som vi nærmer os.
 
Dejlig september til alle 😊
 

P.b.v. Lena
03-September-2022

Nyhedsbrev nr. 6 er sendt ud via mail.